Нов филм за Kingsman ще завърши трилогията

15.10.2019 г.
Нов филм за Kingsman ще завърши трилогиятаОтдавна очакваме новини за третата част на шпионската поредица. Ето че самият Егси заяви, че продължение на „Kingsman: Златният кръг“ все пак ще има. При това сценарият е вече завършен.

Тарън Еджъртън все пак не споделя много подробности за това какво ни очаква. „Това е наистина чудесно представена идея. Готови сме да направим още един филм от поредицата“, споделя изпълнителят на ролята на Егси.

Когато Матю Вон избира Еджъртън за главната роля в „Kingsman: Тайните служби“, това изглежда доста рисковано. Тогава младият актьор е тотално неизвестен, но пък впоследствие се превръща в звезда и с участието си в „Еди Орела“ и с озвучаването на анимацията „Ела, изпей!“. Именно в последния филм той демонстрира, че притежава и музикален талант, довел в крайна сметка до ролята му на Елтън Джон в „Рокетмен“, който може да му донесе номинация за „Оскар“ догодина.

„Бих искал да направя още един филм за Kingsman, който да бъде моето сбогуване с Егси по най-добрия възможен начин и това да е финала на трилогията. Всички хубави неща имат своя край. Матю винаги си е представял това като трилогия и ще бъде чудесно да завърша историята, защото героят много ми допадна“, допълва Еджъртън.

По-рано тази година самият Вон потвърди, че е готов да завърши започнатата трилогия. Преди това обаче той си позволи известно отклонение и засне предисторията за създаването на шпионската организация. Премиерата на „King’s Man: Първа мисия“ очакваме на 14 февруари 2020 г.
Copyright © 2024 Dir.bg.