Историята на Жокера продължава в нов филм

24.10.2019 г.
Историята на Жокера продължава в нов филмТова безспорно е един от най-изненадващите хитове на годината. „Жокера“ счупи няколко рекорда и продължава да се радва на нестихваща популярност. „Уорнър“ също не вярваха в потенциала на филма на Тод Филипс, но пък вече са готови на всичко да повторят успеха му.

И макар че и Филипс, и звездата Хоакин Финикс твърдяха, че това ще е самостоятелен филм за прочутия злодей на Готъм сити, явно вече и двамата са готови да продължат историята му. Проектът за момента е в съвсем начална фаза, но вече изтече информация за него.

Според някои източници действието в продължението ще се развива няколко години след финала на „Жокера“ и в него Артър Флек ще се сблъска с други познати злодеи и врагове на Батман като Двуликия и Пингвина. Очакваме да ги видим и в новия филм на Мат Рийвс с Робърт Патинсън в главната роля. В „Жокера 2“ обаче те ще бъдат представени в съвсем различна светлина и от други актьори.

Както наскоро съобщихме, DC разработват проекти за отделни филми, в които да се вихрят популярни комикс злодеи. Тези филми ще са подобни на „Жокера“ и сред споменатите имена отново са Двуликия и Пингвина. Според някои теории идеята е те да се появят първо в „Жокера 2“, а след това да видим и техните самостоятелни филми.

Все още не знаем със сигурност дали Финикс отново ще приеме да изпълнява ролята, която почти сигурно ще му донесе и дълго чакания „Оскар“. Ако това се случи, ще е първото продължение в неговата кариера.
Copyright © 2024 Dir.bg.