"Ант-мен" 3 и "В Спайди-вселената" 2

02.11.2019 г.
Marvel напредва с третия си филм за "Ант-мен", след като по информация на Варайъти режисьорът Пейтън Рийд е подписал договор да го поеме. Актьорът Пол Ръд се завръща в титулярната си роля на супергероя, очаква се Еванджелин Лили и Майкъл Дъглас също да се завърнат в екшън фантастиката. Сюжетът в "квантовото царство" остава засекретен, а от Марвъл са отказали коментар.

Според неназовани източници на изданието, продуцентът Кавин Файги възнамерява да организира снимките в края на 2020 г. с оглед на евентуална премиера през 2022 година.

Наемането на Пейтън Рийд ще отбележи един от редките случаи, в които един и същи режисьор ще оглави всеки филм, посветен на отделен персонаж на Марвъл - както Райън Куглър с продължението на "Черната пантера", предвидено за 6 май 2022 г. Студиото е уверено, че Рийд контролира вселената на човека-мравка и че ще завърши успешно трилогията.

По отношение на Ръд, той ще изиграе за пети път миниатюрния си герой - освен в първите два филма от поредицата, той влезе в тази роля и в "Първият отмъстител: Войната на героите" (2016) и "Отмъстителите: Краят" (2019). Първият "Ант-мен" събра над 519 млн. долара през 2015 г., а продължението "Aнт-мен и Осата" (2018) събра близо $623 млн.

Друг популярен герой - Спайдър-мен - се завръща с анимационно продължение в "Спайдър-мен: В Спайди-вселената 2". Това бе обявено от Sony чрез страницата на филма в Туитър чрез лаконично съобщаване на премиерната дата: 8 април 2022 г. Филмът бе една от най-приятните рисувани изненади в края на миналата година, осъществена с много дух и хумор и съчетала блестящи визуални решения с прекрасен саундтрак.

Но това не е всичко - говори се, че от първия филм ще се генерират още 4 спин-офа на герои с различни размери: Spider-Ham, Spider-Man Noir, Spider-Man 2099 и Spider-Gwen Stacey. Продуцентите Фил Лорд и Кристофър Милър подготвят и множество телевизионни версии.

Copyright © 2024 Dir.bg.