Анди Съркис е поредното звездно попълнение в „Батман

14.11.2019 г.
Анди Съркис е поредното звездно попълнение в „Батман“От известно време се заговори за това, но вече всичко е официално потвърдено. Мат Рийвс, режисьорът на новия „Батман“, съобщи новината в Туитър със забавно видео с Анди Съркис на червения килим. „Пристига Алфред“ е краткият текст към него.

И така Съркис ще видим в ролята на верния иконом на Батман. Пениуърт винаги е помагал на семейство Уейн. На големия екран той е бил представян от Майкъл Гоу, Майкъл Кейн и Джереми Айрънс. Последно видяхме Дъглас Ходж в ролята в касовия рекордьор „Жокера“, който прибра малкия Брус, след като героят на Хоакин Финикс се появи пред имението на семейство Уейн.

За Съркис това ще е нещо различно от обичайната му „моушън капчър“ изява пред камера. Той безспорно е един от най-добрите подобни изпълнители и предизвика фурор с ролите си на Ам-Гъл във „Властелинът на пръстените“, Kинг Конг в „Кинг Конг“, Цезар в новата трилогия „Планетата на маймуните“ и върховния лидер Сноук в последната трилогия „Междузвездни войни“.

Съркис е поредното допълнение в актьорския състав на „Батман“. Робърт Патинсън ще видим като защитника на Готъм сити, а част от неговите врагове ще са Зоуи Кравиц като Жената котка, Пол Дейно като Гатанката и Колин Фарел като Пингвина. Джефри Райт пък ще е в ролята на комисар Гордън, а дебютантката Джейми Лоусън ще видим в много важна роля, която засега остава в тайна.
Copyright © 2024 Dir.bg.