Първи трейлър на „The Way Back“ с Бен Афлек

15.11.2019 г.
Първи трейлър на „The Way Back“ с Бен АфлекТой преживя възходи и падения и в професионален, и в личен план. Ето че сега Бен Афлек ни представя какво е усещането да се възстановиш и отново да си стъпиш на краката в драматичната история „The Way Back“, чийто първи трейлър е вече факт. Филмът събира носителя на „Оскар“ с режисьора Гавин О‘Конър, с когото направи един от най-добрите си филми за последните години – „Счетоводителят“.

Животът на Джак Кънингам (Афлек) някога е бил повече от обещаващ. В гимназията младежът е истински баскетболен феномен и печели стипендия от университета. Изведнъж обаче по неизвестни причини той слага край на кариерата си и на своето светло бъдеще.
Години по-късно, сломен от тежка загуба и затънал в блатото на алкохолизма, което му коства провал на брака и на надеждата за нещо по-добро, Джак получава своя втори шанс - предлагат му да стане треньор на баскетболния отбор на неговия алма матер. Ето че пропадналият мъж приема и вижда в това възможност да се пребори със собствените си демони.


Не е тайна, че самият Афлек имаше проблеми с алкохола и това доведе до развода му с Дженифър Гарнър. С помощта на своя приятел Кевин Смит той успя да се възстанови и дори направи уникално забавна роля в последния му филм „Jay and Silent Bob Reboot“. Така че това още повече засилва интереса към новата му роля, която има шансове да му донесе нова номинация за „Оскар“.

Партньори на Афлек в „The Way Back“ са Ал Мадригал, Микела Уоткинс, Джанина Гаванкар и др. Премиерата очакваме на 6 март 2020 г.

Copyright © 2024 Dir.bg.