Светкавицата“ през 2021 г.

29.11.2019 г.
„Светкавицата“ през 2021 г.Феновете на супергероя на DC ще трябва да се запасят с много търпение. Вече е ясно, че след неспирни отлагания и рокади на режисьорския стол, в крайна сметка Андрес Мушети ще се заеме с филма за Светкавицата. Тoва ще е продължение на неговите отношения с „Уорнър“ след успеха на двете части на „То“. Според последна информация снимките трябва да стартират през 2021 г.

Да, дотогава има повече от една година. Забавянето е продиктувано от ангажиментите на звездата Езра Милър. Дотогава той трябва да приключи снимките на „Фантастични животни 3“, които също се забавиха повече от очакваното. От друга страна това доказва, че „Уорнър“ вярват, че само той е достоен да представи на екрана Бари Алън, известен със способността си да развива хипер-скорост.

Милър наистина се доказа като актьор с поредица запомнящи се роли във филми като „Трябва да поговорим за Кевин“, „Предимствата да бъдеш аутсайдер“ и „The Stanford Prison Experiment“. Tой беше едно от откритията във „Фантастични животни и къде да ги намерим“, след което го видяхме за първи път като Светкавицата в „Лигата на справедливостта“.

Кристина Ходсън, постигнала успех с работата си по „Бъмбълби“, подготвя последната версия на сценария за филма на Мушети. Говори се, че тя вече е готова и се е заела със следващия си голям хит, за друг популярен герой на DC – Батгърл. Тoва означава, че подготовката за „Светкавицата“ може най-после да започне.
Copyright © 2024 Dir.bg.