Скорсезе събира ДиКаприо и Де Ниро в история по истински случай

03.12.2019 г.
Скорсезе събира ДиКаприо и Де Ниро в история по истински случайВ момента той е в невероятен творчески подем. Мартин Скорсезе се радва на хвалебствените отзиви за последния си шедьовър "The Irishman" („Ирландецът“), за който очакванията са да е сред основните фаворити за предстоящите престижни награди. Освен това прочутият режисьор подготвя нов документален филм, но също и игрален филм, който ще го събере с две от любимите му звезди – Леонардо ДиКаприо и Робърт Де Ниро.

Вече съобщихме, че Скорсезе ще снима филм по бестселъра на Дейвид Гран „Killers of the Flower Moon“. Ерик Рот („Форест Гъмп“, „Странният случай с Бенджамин Бътън“) е автор на сценария и вече разбираме, че снимките ще започнат съвсем скоро.

Родриго Прието, оператор на последните филми на Скорсезе, сподели, че наскоро е бил в градчето Бартесвил в Оклахома, за да направи някои проби със своя камера. Очаква се снимките да стартират през март 2020 г.

Разбира се, всичко може да се промени, но явно това е неофициалното начало на снимките на следващия филм на Скорсезе. Това обяснява и защо ДиКаприо се отказа от главната роля в новия филм на Гийермо дел ТороNightmare Alley“, който се очаква да бъде заснет по същото време.

Killers of the Flower Moon“ разказва истинската история за поредица мистериозни убийства в средите на индианците от племето Осейдж, след като в земите им в Оклахома е открит нефт. Това се случва през 20-те години и с разследването на убийствата се заема ФБР, като това е първият голям случай на новосформираната агенция.
Copyright © 2024 Dir.bg.