Робърт Дауни мл. с обръщение към българските зрители

12.12.2019 г.
Робърт Дауни мл. с обръщение към българските зрителиТози януари ще станем свидетели на поредното иконично превъплъщение на един от най-успешните и ярки холивудски актьори. Робърт Дауни мл. ще влезе в кожата на един от най-колоритните класически образи - Доктор Дулитъл.

По повод наближаващата премиера на филма, която у нас ще се случи от 17 януари 2020 г. (на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX в дублирана и субтитрирана версия), Робърт Дауни мл. отправя лично обръщение към българските зрители и ни приветства да станем част от това знаменито приключение.

Холивудската звезда съвсем точно отбелязва, че българският национален символ е лъвът, какъвто е и един от всички говорещи приятели на Дулитъл.
Папагал, горила, жираф, полярна мечка, гъска и още много и различни представители на животинския свят се хвърлят смело в едно опасно пътуване, което за всички ще бъде съдбовно.

Вижте специалното видео (35 сек.), което още повече вдъхновява и дава заявка за филма не само като грандиозна продукция, а и като едно много сантиметално преживяване за самия Дoктор Дулитъл! Кината ще се превърнат в сцена за една вълнуваща история, която ще топли сърцата ни през студените зимни дни!
Copyright © 2024 Dir.bg.