Киану Рийвс започна бойна подготовка за предстоящите премиери

18.12.2019 г.
Киану Рийвс започна бойна подготовка за предстоящите премиериМнозина го подценяваха и смятаха, че е всичко друго, но не и екшън звезда. Киану Рийвс обаче доказа, че е добър актьор и е изцяло отдаден на професията си, особено когато става въпрос за физически натоварващи роли. Можем да го видим в поредица от клипове как се подготвя за едни от най-популярните си роли в „Матрицата“ и „Джон Уик“. И ето че сега му предстои отново нещо подобно.

През следващата година Рийвс ще се снима в четвъртите части на двете популярни поредици. А това съвсем няма да е лесно, особено когато вече си навършил 55 години. Но все пак  когато говорим за филми като „Матрицата 4“ и „Джон Уик 4“, всички се досещаме, че става въпрос за оръжия. Много оръжия. И за тренировки. Убийствени тренировки.

И като истински професионалист вместо да изчака Новата година, Рийвс официално започна тренировки, които ще го подготвят за снимките на двете продължения. Той публикува за доказателство снимка в Инстаграм в Taran Tactical. Компанията е известна с това, че осигурява бойна подготовка на много актьори за снимки в киното.

Надявахме се на някой по-екшън кадър или видео, но явно това е само началото. Междувременно тези дни стана ясно, че премиерата на „Матрицата 4“ ще бъде на 21 май, за когато вече е насрочена и премиерата на „Джон Уик 4“. Феновете на актьора подлудяха и обявиха този ден на „екшън деня на Киану Рийвс“. Съмняваме се, че все пак двата филма ще излязат по едно и също време, като по-скоро четвъртата част за несъкрушимия убиец Джон Уик ще има премиера на друга дата.
Copyright © 2024 Dir.bg.