Рейнолдс: "Да, с Marvel работим по Дедпул 3"

28.12.2019 г.
Рейнолдс: По време на запис на предаването "Пряко с Кели и Райън /Сийкрест/", излъчвано синдикирано по NBC, ABC, CBS и множество местни телевизии, актьорът Райън Рейнолдс потвърди, че студио Marvel работи по трети филм "Дедпул". По думите му, в момента той разработва продължението заедно с екипа от първите две части.

"Да, сега с целия отбор работим по него", отговори Рейнолдс на въпрос за статуса на поредното издание за приказливия наемник. "Вече сме в Марвъл, което е нещо като висша лига. Безумие. Така че да, правим го".

Трябва все пак да се отбележи, че думите на Рейнолдс не са официално изявление за навлизането на филма в производство. Може все пак да предположим, че актьорът е в течение на състоянието на проекта и знае дали той се разработва или не. Студиото обаче все още не му е дало зелена светлина. През октомври Рейнолдс бе намекнал за среща с Marvel, след като към студиото бяха прехвърлени правата върху Дедпул след сливането Fox/Disney, но не е известно какъв точно бе поводът за срещата.

През лятото излезе още информация за намеренията на част от екипа. Един от считаните за създатели на персонажа - популярният комиксов илюстратор Роб Лайфелд обяви: "Ще се случи със сигурност!!! Скоро!", а по-рано бе заявил: "Дисни платиха 60 милиарда за Фокс, а "Дедпул" е най-ценният актив на днешния пазар. Той прави повече от филмите за Х-Мен". Райън Рейнолдс  пък бе споменал през май 2018 г.: "Чета, че /главният изпълнителен директор/ Боб Айгър смята, че има много място в тази вселена за образ с рейтинг R като Дeдпул. Това съвпада с моето мнение и не мога да си представя, че Дисни са купили Фокс, за да го разкарат или нещо такова. Мисля, че сделката е, за да го запазят в арсенала си". Той представи и идеята си за кросоувър на "Дeдпул" с "Пазители на Галактиката".

Режисьорът на втората част Дейвид Лийч също е готов за продължение. По думите му, "Всеки иска това да стане и ако ме поканят, отговорът ще бъде Да! Мисля все пак, че доста неща имат да се случват около Дисни и Фокс и къде отива целият свят на Марвъл след "Отмъстителите: Краят". Когато прахът се слегне, надявам се Дедпул да оцелее." Лийч бе добавил, че има много идеи за трети филм, които пази за себе си. "Ако някой благоволи да ми се обади, ще споделя всичките си щури виждания", уверява той.

Към момента отсъстват други данни за бъдещето на Дедпул в киновселената на Марвъл и е сложно да се каже кога третата част ще види бял свят. Кевин Файги вече призна, че няма планове за промяна на персонажа, макар че вече се появиха слухове за различен герой на "Марвъл" от героя на "Фокс". Според източниците на тези слухове, възможно е участие на персонажа в някой от филмите през 2021 г.
Copyright © 2024 Dir.bg.