Ясен е злодеят в „Mission: Impossible 7

10.01.2020 г.
Ясен е злодеят в „Mission: Impossible 7“Изминалата 2019 беше доста тежка година за Никълъс Хоулт. Малцина го гледаха в биографичната драма „Толкин“ като създателя на „Властелинът на пръстените“. Никой не хареса „Х-Мен: Тъмния Феникс“, наредил се сред провалите на годината. Отлаганият цели две години „Война за светлина“, в който младият актьор игра Никола Тесла, не предизвика очаквания голям интерес. На всичкото отгоре той загуби ролята на Батман, която Робърт Патинсън му отмъкна под носа.

Но пък 2020-та започва обещаващо за Хоулт. Той бе одобрен от Кристофър Маккуори за партньор на Том Круз в неговата следваща „Мисия невъзможна“. Самият Маккуори обяви новината в социалните мрежи, като допълни, че Хоулт ще играе злодея в бъдещия хит.

Той ще се присъедини към Ребека Фъргюсън и новите попълнения в актьорския състав, сред които са Хейли Атуел (от септември 2019), Пом Клементиеф и Шей Уигъм (от декември 2019). Можем да предположим, че Винг Реймс и Саймън Пег също ще са отново на линия в ролите съответно на Лутър и Бенджи.

Маккуори се подготвя скоро да започва снимки на следващите две части на поредицата за Итън Хънт. „Мисията невъзможна 7 и 8“ ще бъдат заснети едновременно, като все още не знаем дали сюжетът от едното продължение ще прелее  във второто. Засега е ясно, че Атуел със сигурност ще участва и в осмата част.
Copyright © 2024 Dir.bg.