Sony планират „Лоши момчета 4“

21.01.2020 г.
Sony планират „Лоши момчета 4“Този път Sony счупиха всички рекорди. Още преди да станат ясни резултатите от премиерния му уикенд, беше ясно, че „Лоши момчета завинаги“ ще е първият голям хит за 2020 г. Ето че вече започна работа по неговото продължение.

Крис Бремнър, един от сценаристите на дългоочакваното продължение, ще пише сценария на четвъртата част. Макар че Уил Смит и Мартин Лорънс твърдяха, че се събират за последен път, зрителите искат да ги видят отново като „лошите момчета“. Явно чакането, продължило цели 17 години от премиерата на втората част, си е струвало.

Но това не е единственото продължение, по което работи Бремнър. Той е и избранникът на „Дисни“ за вдъхване на свежи сили на „Съкровището 3“. И това продължение се позабави повече от очакваното, но вече е ясно, че то ще бъде направено. Надяваме се отново да видим Никълъс Кейдж в емблематичната му роля на търсача на съкровища Бенджамин Гейтс.

Общото между двете продължения, подготвяни от Бремнър, е името на Джери Брукхаймър. Легендарният продуцент се завръща отново с това, което умее най-добре – да продължава успешни и все по-печеливши поредици. През тази година очакваме друго продължение „Топ Гън: Маверик“, което ще го събере с една от любимите му звезди – Том Круз.  
Copyright © 2024 Dir.bg.