Невидимия“ оправда очакванията

02.03.2020 г.
 „Невидимия“ оправда очакваниятаНовият филм на Лий Уанел е най-гледаният в целия свят за изминалия уикенд и може би ще постави ново начало в отдавна планираната чудовищна вселена на Universal.

В САЩ филмът с Елизабет Мос дебютира с 29 милиона долара. По-впечатляващи са хвалебствените отзиви на критиците, които още повече засилиха интересът на зрителите. Резултатът на Невидимия“ е наистина впечатляващ на фона на бюджета му – едва 7 милиона долара.

В останалата част от света успехът е също налице и той спечели още 20,2 милиона. Най-голям е интересът във Великобритания (2,86 милиона), Франция (2,2 милиона) и Мексико (1,85 милиона).

Вече втори е бившият шампион „Соник: Филмът“. Новият хит с Джим Кери спечели 16 милиона долара в САЩ и вече има общо 128,2 милиона. С приходите от останалата част на света резултатът му до момента е 224,7 милиона долара.

Трети се нареди „Дивото зове“ с 13,2 милиона долара. Новата екранизация по  романа на Джек Лондон има до момента 45,8 милиона в САЩ и общо 79,2 милиона с приходите от останалия свят.

На пето място в САЩ с 4,3 милиона долара е „Лоши момчета завинаги“. Третата част на поредицата с Уил Смит и Мартин Лорънс вече има 406 милиона по света, с което надвишава общия сбор на предишните два филма.
Copyright © 2024 Dir.bg.