Мат Рийвс се изфука с новия батмобил

05.03.2020 г.
Мат Рийвс се изфука с новия батмобилЕдна от най-емблематичните придобивки на Батман безспорно е неговия прочут автомобил. Ето че вече разполагаме с първи официални снимки на Батмобила от новия филм на Мат Рийвс. Самият той разпространи снимките в Туитър.

Новият Батмобил (ако Рийвс се спре на това име) изглежда по-секси и по-модернизиран от тези досега. В трилогията на Кристофър Нолан автобомилът на рицаря на Готъм сити изглеждаше като комбинация между танк и джип и беше много внушителен, докато във филмите на Тим Бъртън автомобилът беше доста нестандартен и помпозен, в типично Бъртън-стил.

Някои анализатори определиха новия Батмобил като комбинация между колите на Джеймс Бонд и тези, използвани в поредицата „Бързи и яростни“. Важен факт е, че на част от снимките виждаме и Робърт Патинсън в поразителния нов костюм на Батман. Вярно, че вече се появиха няколко снимки от снимачната площадка с Патинсън, но тези са далеч по-впечатляващи.

Снимките на „Батман“ продължават с пълна сила. Рийвс се хвали, че неговият Батман ще е различен от всички досега. Според появила се информация той се е вдъхновил от комиксите на DC „Batman: Year One“ и „Batman: The Long Halloween“. Очакваме премиерата на 25 юни 2021 г.

Copyright © 2024 Dir.bg.