Холивудски звезди запяха „Imagine“ в подкрепа на борбата срещу covid-19

20.03.2020 г.
Холивудски звезди запяха „Imagine“ в подкрепа на борбата срещу covid-19Кризата, предизвикана от разпространението на коронавируса, е нещо, с което Холивуд не се е сблъсквал досега. Според някои прогнози ходенето на кино вече тотално ще се промени. А трудните времена обединяват всички, дори и най-големите звезди на Холивуд.

Ето че едно видео, в което популярни имена пеят емблематичния хит на Джон Ленън „Imagine“, се радва на огромна популярност. Видеото е публикувано в профила на Гал Гадот в Инстаграм. Звездата от „Жената чудо“ споделя, че докато е под карантина заради пандемията, се е замислила за много неща. Тя се вдъхновила от добил изключителна популярност напоследък клип, в който мъж свири „Imagine“ на тромпет от своя балкон в Италия за всички хора, затворени в домовете си заради карантината.

Има нещо толкова силно в това видео“, казва Гадот и запява началото на хита от 1971 г. Впоследствие песента е подета от няколко други популярни имена. Сред тях са Натали Портман, Марк Ръфало, Джеймс Марсдън, Сара Силвърман, Ейми Адамс и партньорите на Гадот в „Жената чудо 1984“ – Кристен Уиг и Педро Паскал.

Във видеото, което само за няколко часа има над 1 милион харесвания, пеят още Джейми Дорман, Зоуи Кравиц, Крис О‘Дауд, Линда Картър, Кара Делавин, Мая Рудолф, комиците Уил Феръл и Джими Фалън, певците Нора Джоунс, Sia и Labrinth. Гадот завършва песента и публикува видеото със следния текст: „Заедно сме в това и ще преминем през него заедно. Нека помечтаем заедно. Пейте заедно с нас“.




Copyright © 2024 Dir.bg.