Лиъм Нийсън със сина си в режисьорския дебют на Джеймс Д'Арси

01.07.2020 г.
Лиъм Нийсън със сина си в режисьорския дебют на Джеймс Д'АрсиЛиъм Нийсън заедно с актьора Михал (по ирландското произнасяне на името Micheál) Ричардсън, който е негов син от покойната му съпруга Наташа Ричардсън, играят заедно в прочувствената история за смисъла на семейството "Made in Italy" ("Произведено в Италия"). Премиерата й е предвидена за 7 август в САЩ по кината, а и на VOD. Режисира британският актьор Джеймс Д'Арси ("Дюнкерк", "Нека сме ченгета", "Снежния човек"), който досега има само един режисьорски опит в късометражното кино.

Трейлърът на филма се появи вчера - вижте го. Сюжетът е за баща и син във великолепната Тоскана в Италия. Лондонският артист и бохем Ричард (Нийсън) се завръща там със сина си Джак (Ричардсън), за да продаде по възможност бързо имота, наследен от покойната му съпруга. Но и двамата не очакват някога красивата вила да е така запусната. Ремонтът върви трудно, а баща и син изясняват противоречията си.

Освен Нийсън и Ричардсън, във филма играят още Линдзи Дънкан и италианската актриса Валерия Билело. Дънкан играе имигрантка от Великобритания, която изкарва прехраната си с продажбата на вили и привлича вниманието на Робърт. Билело пък е в ролята на майстор-готвач, която омайва Джак - и нейният ревнив и агресивен бивш съпруг се появява, за да опита да разруши връзката им.

Нийсън и синът му за втори път са заедно на голям екран след "Студено отмъщение" от миналата година. През 2019 г. видяхме Нийсън и в "Мъже в черно: Глобална заплаха", а през септември тази година предстои да излезе трилърът с него "Honest Thief".
Copyright © 2024 Dir.bg.