Трилърът "Afterward" с Ерън Екхарт отиде в Lionsgate

04.07.2020 г.
Трилърът Компанията дългогодишен партньор на Lionsgate - "Grindstone Entertainment Group" взе всички права за Северна и Южна Америка върху новия трилър "Afterward" ("След това") с участието на Ерън Екхарт и Терънс Хауърд. Режисира 54-годишният Дито Монтийл, когото българските зрители познават от "Уличен бой" (2009) и "Корумпирани ченгета" (2011). Разпространението за други територии като Испания, Италия, Близкия Изток, Португалия и Германия е поето от "Angel Oak Films", които са и продуценти на филма.

Снимките трябваше да започнат през април, но заради пандемията бяха отложени за септември. Сюжетът е по истинска история - Ехкарт ще играе баща с починала в инцидент дъщеря, който търси истината и правосъдието сред корупция и политици в малкия град. Инцидентът има своите зловещи корени и някой е готов да убива, за да ги запази в тайна.

52-годишният Екхарт има номинация за Златен глобус за "Благодаря за пушенето" (2005), както и много други номинации и награди. У нас за последно го гледахме в "Битката за Мидуей" (2019). Терънс Хауърд има номинация за Оскар ("Hustle & Flow", 2005), през 2014 г. игра в комедията "Свети Винсент", а българските телевизионни зрители го познават и от сериала "Империя".
Copyright © 2024 Dir.bg.