Зази Бийц в екшъна "Bullet Train" с Брад Пит

15.11.2020 г.
Зази Бийц в екшъна 29-годишната германско-американска актриса Зази Бийц, която преди две години бе номинирана за награда "Еми" за поддържаща роля в комедийния тв сериал "Атланта", а кинозрителите у нас помнят от ролите й в "Жокера", "Дедпул 2" и "Геобуря", се присъединява към Брад Пит в екшъна на Sony Pictures "Bullet Train" ("Влакът-куршум"), съобщава Variety. В звездния каст са още Джоуи Кинг, Ерън Тейлър-Джонсън, Брайън Тайрий Хенри и Андрю Коджи, участват още актьорът от босненски произход Мираж Гърбич и роденият в Маями от кубински родители Хулио Габай.

Режисира бившият каскадьор Дейвид Лийч ("Бързи и яростни: Хобс и Шоу", "Дедпул 2", "Атомна блондинка"), а продуценти са Лийч, творческата му партньорка Кели Маккормик през "87North" и Антоан Фукуа през "Fuqua Films". От страна на Sony, проектът ще се наблюдава от Британи Мориси като изпълнителен продуцент. Сценарият е на Зак Олкевич, който адаптира криминалния роман от 2010 г. "Mariabitoru (Mariabeetle) на популярния японски автор Котаро Исака - втора част от поредицата му за наемен убиец. Книгата е за петима професионални убийци в токийски влак, намиращи се там с противоречиви мотиви, но намерили нещо общо в своите мисии.

Брад Пит се присъедини към актьорския състав през юли тази година, след като графикът му се освободи заради отлагането на снимките на драмата "Вавилон" на Деймиън Шазел за Paramount Pictures, в която ще си партнира с Ема Стоун. Зази Бийц в момента се снима в уестърна на Netflix "The Harder They Fall" заедно с Идрис Елба, Делрой Линдо и Реджина Кинг, след като последният й филм - фентъзи драмата "Nine Days" ("Девет дни") - има своята фестивална премиера на Сънданс през януари т.г. и бе взет за разпространение от Sony Pictures Classics. Режисьор там й е Едсон Ода, японско-бразилски творец базиран в Лос Анджелис.
Copyright © 2024 Dir.bg.