Disney предложили на Деп стотици милиони, за да се върне в "Пиратите"

27.06.2022 г.
Disney предложили на Деп стотици милиони, за да се върне в Джони Деп може да се завърне в "Карибски пирати", след като Disney му предложи 301 милиона долара -  пише "Daily Wire". Деп бе "изключен" от Пиратите през 2018 г., след като участва в пет филма, което изстреля творбата в боксофиса и и я направи една от най-печелившите за всички времена. Наскоро съдебно жури установи, че Амбър Хърд е клеветила Деп в статия за домашно насилие, публикувана от "Вашингтон Пост" през 2018 г. Твърди се, че Деп е бил освободен от ангажимента си по "Карибски пирати" отчасти заради твърденията в статията.

Австралийският вестник "Poptopic" твърди, че "Дисни" са "много заинтересовани да поправят отношенията си с Джони Деп. Те се свързаха с актьора преди процеса за клевета срещу Амбър Хърд и го попитаха дали би се заинтересувал да се върне за още един или два филма за "Пирати"".

"...Това, което мога да ви кажа, е, че студиото вече е изготвило проект за филм за Джак Спароу - така че те много се надяват, че Джони ще им прости и ще се върне в ролята на своя емблематичен герой.

Компанията "подготвя сделка за 301 милиона долара, която ще включва значително дарение за благотворителна организация по избор на Деп". Съобщава се, че сделката е Джони Деп да се завърне като Джак Спароу в "Карибски пирати 6" и в сериал на Disney+ за ранния живот на капитана на Черната перла.

По-късно представител на актьора отрече информацията и я нарече "измислица": Това е измислица", каза говорителят на Деп пред NBC News.

Продуцентът Джери Брукхаймър наскоро разговаря с "The Times" относно възможно връщане на Деп: "Не и в този момент. Тепърва ще се решава какво да стане в бъдеще", каза Брукхаймър.
Copyright © 2023 Dir.bg.