Предпремиера на "Чалга" във Варна

24.02.2023 г.
Предпремиера на На 2 март, четвъртък, в зала 1 на Фестивален и конгресен център - Варна ще се състои среща на червения килим с Мариан Вълев и част от актьорите - от 19:00 ч., а от 19:30 ч. е прожекцията на новия филм.

Вижте трейлъра

Чалга" е заснет изцяло с мобилен телефон. Актьорският състав на продукцията включва имената на Любомир Нейков, Жана Яковлева, Лора Караджова, Стефан Денолюбов, Диляна Попова, Николай Сотиров, Димитър Рачков, Кръстьо Лафазанов, Виктор Стоянов, Елизабет Методиева, Стефан Мавродиев, Виктор Калев, Илиян Бойд, Николай Николаев, Денислав Маринчев, Милена Маркова, Невена Бозукова и самия Мариан Вълев.

В новия си проект Мариан Вълев, който е негов продуцент, сценарист и режисьор, разказва история за живота на младите хора, за техните мечти и ценности, за това на какво са готови, за да ги постигнат.

Във филма със сигурност не става дума за чалга като музика, а за чалга като начин на мислене...

Главните роли са поверени на Елеонора Иванова-Нори и Цветелина Стоянова.

Оператор е Димитър Гочев, едно от големите имена в операторското майсторство, с много опит както в страната, така и в чужбина. Музиката е на Румен Бояджиев, монтажът е на Нина Алтъпармакова, звукорежисьор е Валерия Крачунова-Попова, изпълнителни продуценти са Диляна Попова и Елизабет Методиева.

"Чалга" тръгва в широко разпространение на 10 март. Актьорът Мариан Вълев за втори път влиза в ролята на кинорежисьор и сценарист след "Лошо момиче" от 2019 г., който тръгна отново през месец март и събра над 40 000 зрители (приход от продажба на билети 345 000 лв).
Copyright © 2024 Dir.bg.