"Матрицата": Don`t think you are, know you are...

Съществуват две реалности - едната е нашият ежедневен живот, а другата лежи отвъд него. Едната е познатата ни реалност. Другата е Матрицата.

Сънувал ли си сън, Нео, толкова реален, сякаш е истина? А ако не се събудиш от него, как ще направиш разлика между съня и реалния свят?

Нео (Киану Рийвс) отчаяно търси истината за Матрицата - всичко за нея се изговаря шепнешком, всичко изглежда тайнствено и невероятно. Тя е нещото, за което Нео е сигурен, че притежава невъобразим и злокобен контрол над живота му.

Какво е Матрицата?

Нео вярва, че Морфей (Лорънс Фишбърн) - човек, за когото е чувал само легенди -може да му даде отговора. Една нощ той среща Тринити (Кари-Ан Мос) - красива непозната, която го въвежда в друг, подземен свят, където той най-после среща Морфей и научава истината за Матрицата.

Никой не може да опише Матрицата. Трябва да я видиш със собствените си очи.

Матрицата, разбира се, има свои защитници - черните Агенти. Водени от безжалостния Агент Смит (Хюго Уийвинг), те притежават ужасяващи методи за намиране и събиране на нужната им информация. Нео, Морфей и Тринити ще трябва да се бият брутално за своя живот, преди да разберат какви точно роли са им отредени в случващото се около тях; да научат своята действителна сила и да осъзнаят каква съдба ги очаква.
- Никой досега не е правил такова нещо.
- Точно затова ще успеем.
Всяка стъпка, всяка секунда, всяка мисъл е от значение, ако искат да се освободят от Матрицата и досегашното си съществуване.

Освободи съзнанието си.
Copyright © 2024 Dir.bg.