Джордж Клуни сподели, че не се гордее с всички филми в кариерата си

Джордж Клуни сподели, че не се гордее с всички филми в кариерата сиДжордж Клуни сподели, че не се гордее с всички филми в кариерата си. Според него "Батман и Робин" е "наистина много лош филм. Ако го дават по телевизията и вие случайно превключите на него, веднага ще си кажете: "Я да го изключа!"

Аз дори съм участвал в най-лошия филм правен някога "Return Of The Killer Tomatoes". Той е толкова ужасен, че ако го изгледате, през цялото време ще зяпате неразбиращо."

За разлика от него Анджелина Джоли няма проблеми с ролите си засега, а със татуировките си. Актрисата, която в момента е в Тайланд, решила да се обзаведе с нова рисунка на тялото си.

Вероятно подтикната от факта, че след раздялата си със съпруга си Били Боб Торнтън й се наложи да изличи някои от татуировките си, Джоли се оставила да й изрисуват пет вертикални колони с древен камбоджански ръкопис на гърба.

Татуировката има свойството да отблъсква лошия късмет. Джоли коментира: "Татуировката ми харесва много. Изглежда наистина специална. Мисля, че ще си направя още една следващия път когато посетя Тайланд."

Със съдействието на списание "Екран"
Copyright © 2024 Dir.bg.