От премиерата на “Професия блондинка 2

От премиерата на “Професия блондинка 2”Красиви хора често присъстват на кинопремиери и това е естествено – повечето кинозвезди са сред най-красивите на планетата. Но по време на премиерата на “Професия блондинка 2” направо ги произвеждаха на място.

Около розовия килим, който водеше към киното, бяха поставени два щанда с гримове. Там обикновените и незабележими зрители можеха да бъдат превърнати в бляскави кинозвезди с помощта на чудодейните модерни козметични средства.

Рийз Уидърспуун, която в момента се снима в “Панаир на суетата” във Великобритания, се появи на лондонската премиера на филма с нейно участие “Професия блондинка 2”.

Актрисата се облягаше на ръката на съпруга си Райън Филип и пристъпяше тежко, тъй като е в напреднала бременност. Въпреки това тя сияеше – ако и вие като нея се бяхте превърнали за кратко време от дебютантка в новата любимка на Америка, вероятно щяхте да се усмихвате блажено.

“Тя е чудесна – каза за Уидърспуун режисьорът на филма Чарлз Хърман Уърмфийлд. – Бях сред почитателите й преди началото на снимките и сега продължавам да съм сред тях!”

Във филма Уидърспуун отново играе ролята на начинаещата юристка Ел Уудс, която този път заминава за Вашингтон, където дори стига до Конгреса. “Макар че филмът е за блондинка, аз бих го нарекъл розов филм – обяснява Уърмфийлд. – Мисля, че хората, които носят розово, се забавляват повече. Розовото трябва да навлезе навсякъде!”

Във филма Уидърспуун е облечена от началото до края в розово. На премиерата бе избрала изчистен розов тоалет. “Чувствам се чудесно – сподели тя. – Макар че бременността ми доста напредна.

Досега не съм присъствала във Великобритания на премиера на филм, в който участвам. Най-щастлива съм от факта, че не вали!”

Със съдействието на списание "Екран"
Copyright © 2024 Dir.bg.