Дженифър Лопес сама срeщу опустошителен провал

Дженифър Лопес сама срeщу опустошителен провалДженифър Лопес се справя сама с опустошителния провал в боксофиса на филма си “Gigli” докато партньорът й във филма и в живота Бен Афлек е на хиляди километри от нея.

Вечерта преди филмът да тръгне по кината в САЩ, тя свалила годежния си пръстен и напуснала снимачната площадка на новия си филм “Shall We Dance” в Уинипег, Канада.

След това заминала за дома си в Лос Анжелес. Повечето от предишните уикенди тя прекарвала с годеника си, който пък снима във Ванкувър “Payback”.

Миналата събота, след като се върнала в Лос Анжелес, Дженифър се появила за фото сесия за списание “W” в доста лошо настроение. По-късно същия ден тя излязла с 15 приятели на вечеря в известния ресторант “Кои”, а след това всички се пренесли в клуба “Шелтър”, където похарчили общо 9 000 долара във стаята за “VIP”- персони.

Дженифър не спряла да говори за “драмата, драмата, драмата” и казала на няколко човека, че е “свободна”, преди да излезе на дансинга. В същото време приятелка на актрисата и певицата твърди, че Лопес и Афлек са все още годеници.

Със съдействието на списание "Екран"
Copyright © 2024 Dir.bg.