Джей Ло танцува танго с Ричард Гиър

Джей Ло танцува танго с Ричард ГиърПевицата и актриса Дженифър Лопес може да прибави към уменията си и класически бални танци след като по време на снимките на филма “Shall We Dance” тя взела няколко урока.

Вместо просто да маркира танците с партньора си Ричард Гиър и да остави дубльорите да свършат работата вместо нея, тя постоянно се консултирала със специалистите.

Дженифър споделя: “Да мога да танцувам всеки ден като част от работата ми е страхотно. Имахме шанса, че за филма бяха привлечени най-добрите световни танцьори. Аз постоянно ги тормозех да ме учат на различни танцови стъпки.”

Освен това Лопес останала изненадана колко много се старае Ричард Гиър. “Докато се снимах в предишния си филм някой ми каза, че Ричард репетира за нашия филм всеки ден по осем часа. Аз се изненадах, защото до започването на снимките оставаха още 4 месеца.”

Гиър пък е доволен, че Лопес била много търпелива за общите им сцени. “Имаме сцена, в която танцуваме страстно танго. Тя беше заснета благодарение на невероятното търпение и спокойствие на Дженифър.”
Copyright © 2024 Dir.bg.