Юън Макгрегър - без задръжки :)

23.09.2003 г.
Юън Макгрегър - без задръжки :)Новият филм с участието на Юън Макгрегър е мрачна и песимистична история, действието на която се развива през 50-те години в Шотландия.

В ролята на млад мъж без задръжки Макгрегър се справя толкова добре, че критиците твърдят, че изпълненито му е едно от най-добрите в кариерата му.

Сценарият на филма е по едноименния роман на Александър Троки “Young Adam”. По време на фестивала в Кан той получи положителни отзиви, а на кинофестивала в Единбург получи наградата за най-добър нов британски филм на името на Майкъл Пауъл.

Изпълнителите на другите роли – Тилда Суиндън, Емили Мортимър и Питър Мълън също получиха похвали за играта си.

Във филма Юън Макгрегър успява да се разсъблече заедно с почти всяка героиня. “Във филма има страшно много секс – обясни Суиндън когато пристигна за премиерата на филма в киното на площад “Лестър” в престижния квартал уест Енд. – Зрителите вероятно ще бъдат малко шокирани, но ние им предлагаме истински, неподправени, разгорешени, потни сцени на секс.”

В някои от сцените в “Young Adam” сексът е по-скоро отблъскващ и гротесков, отколкото еротичен. “Не сме го направили такъв, за да шокираме хората – сподели и Макгрегър мнението си пред журналистите. – Опитахме се да го направим колкото се може по-истински, а не такъв, какъвто ни го показват обикновено по филмите.

Със съдействието на списание "Екран"
Copyright © 2024 Dir.bg.