Лопес и Пъф Деди пак?

19.01.2004 г.
Лопес и Пъф Деди пак?“Не мога да ви кажа дали Дженифър Лопес има нещо общо с Шон Комбс (Пъф Деди)!” – това се чу от лагера на Лопес като реакция на приказките, които се носят за Джен и Шон (старата й любов), които бяха хванати заедно в Маями да вдигат наздравици, докато Бен Афлек се прегърбва от работа в Европа, представяйки новия си филм “Paycheck”.

Актрисата и бившото й гадже се затичали един към друг в клуб “Опиум” и естествено вдигнали наздравица. След това минаха през много препятствия – шест червени светофара, доколкото помня, но за щастие без авария. И ето, че вече се замисляме дали това не е края на аферата “Бенифър”. В известно отношение може би сме прави. Но би било доста невероятно Мис Лопес да реши да възстанови старата си връзка.

Джен е жена, която мисли както занапред така и за нагоре. Ами Бен? Той я обича. Наистина я обича. Той би я обичал дори ако един от двамата беше по-малко известен. Те имаха малко, сега имат повече, но това, което няма да имат никога повече е личен живот.

Със съдействието на списание "Екран"
Copyright © 2024 Dir.bg.