Брад Пит се превъплъщава в гангстер?

23.03.2004 г.
Брад Пит се превъплъщава в гангстер?Към настоящия момент пред продуцентската компания на г-н и г-жа Пит – “Plan B” – чакат цял куп проекти, наредени като на опашка за хляб. Последният, който се подреди в предварителният списък на кандидатите, е уестърнът на Робърт Хансън – с доста хапливото заглавие “The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford”.

Филмът ще бъде режисиран от Андрю Доминик – едно не толкова известно име, но това е режисьорът, чиято заслуга е великолепният “Чопър”, заснет преди някоко години. А самият Пит има намерение да участва като емблематичен герой от дивия запад. Историята ще бъде разказана от гледната точка на Робърт Форд – страхливец, който е член на бандата на Джеймс и се прекланя пред харизматичната осанка на лидера си. В края на краищата Робърт започва да му завижда и се опитва да спечели лидерската позиция в бандата и да се прослави като застреля Джеймс в гърба – доста страхлива постъпка.

Компанията “Plan B” също така си сътрудничи и с “Warner Brothers” за филма “The Hatfields and the McCoys”, който ще се режисира от Майкъл Ман. Още един интересен проект е римейкът на английски език на “Infernal Affairs”, режисиран от Мартин Скорсезе. Заетият Пит има намерение да участва и в двата филма.

Със съдействието на списание "Екран"
Copyright © 2024 Dir.bg.