Идва нова фантастика с Уил Смит

25.03.2004 г.
Идва нова фантастика с Уил СмитУил Смит е актьорът, който се е специализирал в правенето на филми изключително в жанра фантастика. С “Денят на независимостта” той удари десетката, след това последва хитът му “Мъже в черно”, от който е останала и познатата картинка – Уил Смит стои върху трупа на извънземно. И така той продължава да прави фантастика, горд с предстоящия “I, Robot” и дългоочакваният проект, за който отдавна се говори “The Mark”. Наскоро проектът беше одобрен и вече се работи по него.

От 1998 г. насам филмът претърпя дълго развитие, но сега най-накрая е адаптиран от сценаристите на “Reign of Fire” Грег Шабът и Кевин Петерка. Във филма ще видите Уил Смит като средностатистически тип, който наследява странен белег, преминал върху тялото му от трупа на войник. Изпълнявайки фантазиите на всеки тийнейджър, знакът дарява на този, който го носи, специални сили. Но както винаги всяко нещо рано или късно се заплаща, така че Смит трябва да потисне желанието си да използва силата си със зла умисъл.

Екшънът не свършва тук, тъй като филмът е предопределен за началото на телевизионни анимационни серии с участието на свръх герой.

Може би вече чувате звука на парите?

Със съдействието на списание "Екран"
Copyright © 2024 Dir.bg.