Два филма на Тарантино не му стигат – продължава сагата “Kill Bill”

06.04.2004 г.
Два филма на Тарантино не му стигат – продължава сагата “Kill Bill”Няма нищо по-хубаво от това да се правят безсмислени неща, за да получи човек каквото и да е признание в Холивуд. В този ред на мисли Куентин Тарантино съвсем наскоро обяви, че е възможно да отвори нова страница от книгата “Kill Bill”, дори след като “Kill Bill Volume 2” тръгва по кината в Америка в края на този месец.

“Да, обмислям да преразгледам цялата история по няколко начина, - казва режисьорът. – Мисля да направя един анимационен филм, който ще разкрива целия произход на Бил.” Тези, които са гледали “Kill Bill Volume One” ще си спомнят анимационното продължение, което демонстрира липса на говорещи зайци с големи очи от анимационните филмчета на Тарантино, и най-вече факта, че неговите анимационни продължения са ако не друго – то с малко повече насилие от игралните му филми.

Куентин също мисли да разкаже историята (или анимационна или игрална) на 5-годишния Ники, чиято майка е първата жертва на Брайд в “Kill Bill Volume One”. Отмъщението му ще се превърне в истинска драма.

Тарантино неволно изпусна още няколко клюки относно предложението за продължение или предишна серия, но нищо, което да разкрие подробности от сюжета на “Volume 2”.

Със съдействието на списание "Екран"
Copyright © 2024 Dir.bg.