Спилбърг и Ханкс заедно в “The Terminal”

17.04.2004 г.
Спилбърг и Ханкс заедно в “The Terminal”Всеки, който е преживял ужаса и мизерията на отложените полети, вече е научил колко изтощително е да убиваш времето на летището. Представете си тогава бедният човек, изхвърлен на терминала за предсказване на бъдещето. Подобна съдба сполетява бедният Том Ханкс в новия филм на Стивън Спилбърг “The Terminal”, който трябва да излезе до края на годината.

Ханкс е в ролята на Виктор Наворски, емигрант от Източна Европа, който се опитва да избяга по време на гражданска война в родната си страна. В момента на пристигането си в Америка, неговата страна престава да съществува, което прави всичките му документи невалидни. И така, оставен на терминала на летището, където е кацнал, той постепенно се сприятелява с екипа на летището и хлътва по една доста красива служителка (Катрин Зита Джоунс). В трейлъра можете да се насладите на смешния акцент на Ханкс и на привлекателния чар на Зита Джоунс.

В други новини за филма, можем да открием изявлението  на Спилбърг, че европейската премиера на филма ще бъде на фестивала във Венеция през септември. Да се надяваме, че след като приключи с този проект, най-накрая Спилбърг ще може да се съсредоточи върху “Индиана Джоунс 4”, преди Харисън Форд да е решил, че предпочита плетена вълнена жилетка и пантофи пред археоложките инструменти.

Със съдействието на списание "Екран"
Copyright © 2024 Dir.bg.