Уил Смит – професор в Харвард

20.04.2004 г.
Уил Смит – професор в ХарвардСлед като съвсем наскоро разби извънземните нашественици “Мъже в черно 2” и през лятото започна битка с роботите в “Аз, роботът”, почивката на Уил Смит вероятно ще се позабави за доста дълго време. Като прибавим и наскоро подписания му договор за биографичен филм за Д-р. Алън Каунтър, професор в Харвард и професионален изследовател, работил на Северния полюс, Андите, Амазонка и Египет.

Филмът се описва като “приключенска романтика, базирана на изследванията на Каунтър”, която потвърждава мигновеното ни подозрение, че историята няма да бъде фокусирана върху квалификацията на д-р Каунтър.

Все още не се знае кога ще започнат снимките по филма, но едва ли ще изненадаме някой, ако кажем, че в работната програма на Уил Смит в момента няма празно място.

Започва промоцията на “Аз, роботът”, също така Уил все още завършва озвучаването на един от централните герои в “Shark Tale” и снима “The Last First Kiss”, където играе сватовник, който трябва да се отърве от журналистка, която е на път да разкрие, че той е един обикновен мошеник. Малка смяна на неговото амплоа, който в последния си филм почти разруши Маями, но сме убедени, че ще успее да се измъкне.

Със съдействието на списание "Екран"
Copyright © 2024 Dir.bg.