Наоми Уотс - най-стилната актриса

22.04.2004 г.
Наоми Уотс - най-стилната актрисаНаоми Уотс следва примера на най-добрата си приятелка Никол Кидман, не само по отношение на престижни филмови отличия, като номинацията й за “Оскар” за главна женска роля за “21 грама”, но и в прибирането на не по-малко бляскави модни призове.

Австралийката от английски произход Уотс от доста време прави впечатление със стилните си тоалети, но върховото признание дойде, когато престижното модно списание “Ел” я обяви за “най-стилна актриса на годината”.

За тази титла най-сериозната й конкурентка не бе друга, а именно Никол Кидман. Победителката обаче се оказа Уотс, която облечена в ослепителен тоалет и придружена от партньора си от “21 грама” Бенисио Дел Торо се качи на сцената за да прибере ценното отличие.

Със сигурност в нейна полза е натежал тоалетът й от вечерта на “Оскарите”, когато облечената в невероятна рокля на “Версаче” актриса категорично бе обявена за красавицата на вечерта, оставяйки зад себе си голямата победителка Шарлийз Терън, която успя да измъкне “Оскара” за главна женска роля.
Copyright © 2024 Dir.bg.