Робин Уилямс в семейна ваканция

29.05.2004 г.
Робин Уилямс в семейна ваканцияСлед две изключително вълнуващи и изненадващо ефективни роли в “Моментално фото” и “Insomnia”, Робин Уилямс планира да се завърне на екрана, този пърт с “ПСП”. Съкращението “ПСП” означава “превозно средство за почивка”, познато на някои от зрителите като огромната каравана за къмпинг, която кара Джак Никълсън в “Относно Шмид” и която хаби достатъчно гориво, за да бъде предизвикано бедствието от “След утрешния ден”. Но всъщност какво й е на тази каравана?

Сюжетът ни разкрива едно средностатистическо семейство, което предприема пътуване с една подобна каравана за около две седмици. Това, естествено, е намек да очакваме опасности и травми при сблъсъка на личностите и характерите. Предполагаме, че накрая всеки ще е разбрал значението на семейните ценности и на това всички да бъдат заедно, но докато все още всичко върви леко, никой не го е грижа.

В момента Уилямс се снима в “The Big White” в Аляска, заедно с Холи Хънтър – черна комедия, в която той се опитва да заблуди властите, че замръзналият труп открит сред ледовете е тялото на брат му, който е изчезнал преди години. Целта на тази заблуда е да вземе парите от застраховката и да замине за по-южните страни. Уилямс също се появява и в режисьорския дебют на Духовни “House of D”.

Със съдействието на списание "Екран"
Copyright © 2024 Dir.bg.