Още за филма. . .

Още за филма. . .Мансардата е най-новият филм на Дани Де Вито с Дрю Баримор и Бен Стилър, чието участие напълно приляга на комедията. Тя е забавна, остроумна и има изненадващ край, който до някъде се подразбира, но е доста добър.

Главните роли във филма се изпълняват от Бен Стилър /Алекс/ и Дрю Баримор /Нанси/, двойка нюйоркчани, които току-що са си купили мансарда в Бруклин с помощта на своя посредник по продажби на недвижимо имущество - Кенет. Отначало нямат нищо против, че мансардата върви с наемателка - г-жа Конъли, която е много стара и "малко болнава". Алекс и Нанси мислят, че тя ще се помине скоро и те ще вземат целята мансарда, но нещата изобщо  не стават така.

 Алекс е писател, който работи над втория си роман, предстоящ да излезе след няколко седмици, а Нанси се скапва от работа, заради взискателния си шеф. Г-жа Конъли обаче е глуха и затова усилва до дупка късните новини по телевизията. Какво толкова, че спалнята на Алекс и Нанси е над нейната стая? Постоянно моли Алекс да й помага за какво ли не, докато двойката не решава да я върне обратно в Ирландия. Тя почти се съгласява, но изведнъж решава, че Алекс е "сексуален хищник", заради което се намесва и полицията. Когато г-жа Конъли не заминава за Ирландия, Алекс и Нанси решават да я убият с помощта на сразяващия Чък, но тогава....
Copyright © 2024 Dir.bg.