езици, субтитри и допълнителни материали

езици, субтитри и допълнителни материалиЗвук:
Английски, Чешки, Унгарски 5.1

Субтитри:
Български, Английски, Шведски, Датски, Норвежки, Финландски, Исландски, Арабски, Полски, Румънски, Чешки, Унгарски

Допълнителни материали:
Пътуване с Машината на времето
Устройство на Машината на времето

Реклами
Copyright © 2024 Dir.bg.