Кино-звезди искат да са рок-звезди

10.08.2004 г.
Кино-звезди искат да са рок-звездиНе, не сме чак толкова запознати с разшкошния стил на живот на някои от не-най-обикновените обитатели на прочутото място Холивуд. Всъщност, почти никой от тях не живее в Холивуд – повечето са предпочели да се установят в по-скъпи предградия на Лос Анджелис като Малибу или Бевърли Хилс. Но това което със сигурност сме научили, че и те си мечтаят за нещо по-различно. Имат си копнежи.

И някои от тях вече съвсем не са сигурни с какво искат да се занимават. Причината, която на накс като обикновени хора ни изглежда неразбираема, но ако се замислим малко е съвсем очевидна, е че всеки – дори и те – иска да бъде някой друг. ТВ-звездите искат да са кино-звезди. Кино-актьорите искат да режисират. А всички искат да са рок-звезди (освен рок-звездите, разбира се – те искат да се изявяват в киното). Естествено, далеч не всеки актьор се решава наистина да хване китарата, но прекалено много наистина го правят – при това с приблизително еднакви срамни резултати.

Като доказателство за малката ни теорийка, ето ви имената на актьорите, които са най-упорити и с най-забавен резултат: Брус Уилис, Кевин Бейкън, Ръсел Кроу, Били Боб Торнтън, Киану Рийвс. Въпреки огромната популярност на повечето от тях като актьори, и факта, че имат издадени албуми, да сте чули някоя тяхна песен?

Нет Фокус
Copyright © 2024 Dir.bg.