Ван Хелсинг пее джаз

15.08.2004 г.
Ван Хелсинг пее джазАвстралийският актьор Хю Джакман (Ван Хелсинг, Парола Риба меч) планира стъпка в света на музиката, която ще се изрази в запис на джаз албум.

Човекът-вълк от Х-Мен 2– който наскоро спечели награда Тони за ролята на Питър Алън във възторжено приетата бродуейска постановка Момчетата от Оз – вече започна работа про проекта заедно с музиканта Ричард Маркс, но записите няма да са лесна задача. Маркс казва, "Приятно е да се работи с него.

Единственият проблем е между моя работен график и неговия работен график на Бродуей -- просто ни е трудно да намерим време, в което и двамата да се съберем в студиото. Засега си контактуваме предимно по телефона и чрез имейли, но в близките месеци ще трябва да намерим повече време, защото се надяваме пролетта албумът да е на пазара. Не можете да си представите колко добър певец е Хю. Ще запишем песни като старото парче на Чарли Чаплин 'Smile', 'Ole Black Magic', 'Beyond The Sea' и нов алранжимент на 'And I Love Her' на Бийтълс, който е направо неверояттен".

Нет Фокус
Copyright © 2024 Dir.bg.