Круз може да спечели 360 милиона долара от "Война на световете"

11.09.2004 г.
Круз може да спечели 360 милиона долара от Суперзвездата Том Круз ще се превърне в най-скъпо платеният актьор в историята на Холивуд, след като подписа договор, който може да му донесе смайващата сума от 360 милиона долара за ролята му в предстоящия филм на Стивън Спилбърг „Война на световете”.

В договора е предвидено Круз да получи 10 процента от приходите на фантастичния епос, плюс части от печалбата, когато филмът излезе на DVD, от видеоигрите и от играчките. Еспертите предричат, че базираният на класическата книга на Хърбърт Уелс филм за марсианско нашествие – може да направи приход само от киноразпространение 1.8 милиарда долара, при което дялът на Круз ще стигне невероятната за актьор сума от 180 милиона.

И, ако участва и в планираните две продължения, печалбата на актьора, когото вече ще можем да наричаме Крез вместо Круз, най-малкото ще се удвои. Холивудски източник съобщи, "Никакви разходи няма да бъдат спестени. Спилбърг иска да направи филмът на десетилетието – този, за който всички ще говорят и ще тичат да го гледат!".

Нет Фокус
Copyright © 2024 Dir.bg.