Дугрей Скот печели ролята на Бонд

22.09.2004 г.
Дугрей Скот печели ролята на БондДугрей Скот (Енигма, Играта на Рипли, Невъзможна мисия 2), ще бъде новият Джеймс Бонд, според вестник Sunday Mirror. Последните сведения са, че той е надделял над основните си конкуренти Ерик Бана, Клайв Оуен и Йоан Гръфъд в битката за досегашното място на Пиърс Броснан.

38-годишният Скот ще бъде седмият актьор в ролята на агент 007 в киното и първото му участие ще е в 23-ия Бонд филм, който трябва да излезе по екраните през следващата година.

Шефовете на Eon Productions се спрели на Дугрей, след като решили, че искат отново един по-мрачен Бонд в стила на Шон Конъри.

Според вътрешен източник: "Шефовете са убедени, че Дугрей ще бъде съвършеният Бонд".

Шотландецът спечели ролята след няколко разговора с Барбара Броколи, продуцент на дългогодишния шпионски франчайз. Тя иска да върне 007 към филмовите му корени.

Според вече споменатия вътрешен източник: "Продуцентите много искат да направят Бонд мрачния, секси и опасен герой, в който Конъри се превъплъщаваше с такова съвършенство”.

"Очевидно сър Шон Конъри е на възраст, на която не е може да се върне, затова търсеха млад актьор с подобни характеристики".

През юли Броснан обяви, че повече няма да се появява като Джеймс Бонд с думите: "Това беше. Казах всичко, което имах да кажа в света на Джеймс Бонд".
Copyright © 2024 Dir.bg.