Джей Ло изоставена

16.02.2005 г.
Джей Ло изоставенаБедната стара Дженифър Лопес, животът й наистина е пълен с проблеми и жената има всички основания да е вечно недоволна - най-вече заради факта, че иска вече да я наричат Дженифър а НЕ Джей Ло.

Пеещата актриса заяви, че повече не иска да чува за нея да се говори като за Джей Ло, защото това всъщност не е тя.

"Аз не съм Джей Ло, тя не е реална личност. Беше забавно, но вече наистина ми писна. Моето име винаги е било Дженифър", каза тя.

Според World Entertainment News Network, госпожа Лопес иска да погребе репутацията, свързана с Джей Ло и да се превърне единствено в Дженифър – а не Джени или кой знае какво.

Независимо, че произведе песен, наречена Jenny From The Block, звездата е твърдо решена, че отсега нататък е само Дженифър и нищо друго -- поне докато не се окаже, че Дже-ни-фър съдържа твърде много срички, за да влезе в песен.

Госпожа Лопес е толкова настоятелна, че дори била решила да нарече новия си албум “Call Me Jennifer” (Наричайте ме Дженифър), но в последния момент го сменила с “Rebirth” (Прераждане), по собствените й обяснения.

"Исках да нарека албума 'Call Me Jennifer', и по този начин да кажа сбогом на всичко това с Джей Ло. Но 'Rebirth' е съвършено, защото означава същото и още нещо".

По този начин Дженифър се включи в елитния списък на преименуваните звезди  наред с бившия си приятел Пи Диди, който вече не иска да е Пъф Деди, както преди това пък не е искал да носи рожденното си име.

Нет Фокус
Copyright © 2024 Dir.bg.