Дженифър Лопес обича да я командват!

10.03.2005 г.
Дженифър Лопес обича да я командват!Латино-изпълнителката и киноактриса Дженифър Лопес заяви, че й харесва да бъде доминирана от съпруга си Марк Антъни и вярва, че в това се крие тайната на успешния им брак. Според сведения от различни източници, Марк Антъни е толкова доминиращ, че дори подбира тоалетите й, организира изявите й и одобрява изказванията й. Двамата са омъжени от шест месеца и страстта помежду им не е намаляла ни най-малко – Дженифър я определя с испанската дума 'Calienteb', което означавало „гореща”.

"Сексуалният им живот е страхотен. Това не е лек романс, а истински брак между двама души с много страстен темперамент", съобщи пред Femalefirst близка приятелка на двойката. Дженифър потвърди: "С него не може да се скучае и един момент. С него съм готова да полудея, да се смея, да побеснея, което е много възбуждащо." Според близки познати на певицата-актриса, нейният предишен любим, холивудската звезда Бен Афлек бил твърде слаб за нея и връзката им се разпаднала, защото тя се оказала по-силната от двамата, а имала нужда да се подчинява.

"Бен беше слаб в това отношение. Тя можеше да си позволи всичко с него. Бен я оставяше да си прави каквото си иска и това не й харесваше. Не може да се държиш безучастно с жена като Джей Ло", потвърди приятелката й. "С Бен не прехвърчаха искри – като не говоря за секс. Тя има нужда от това напражение, от мъж, който да я държи изправена на нокти".

Междувременно Джей Ло призна, че е станала параноична по отношение запазването на семейния си живот далеч от медиите – "защото и те имат вина за раздялата ми с Бен Афлек. Знам, че Марк и аз сме готови да браним маниакално правото си на личен живот. Но след всичко през което преминах с Бен, кой може да ни вини? Твърдо решена съм да запазя брака си", заяви звездата.

Нет Фокус
Copyright © 2024 Dir.bg.