ФЕНОМЕНАЛЕН ИЗБОР ОТ ДОПЪЛНИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ

ФЕНОМЕНАЛЕН ИЗБОР ОТ ДОПЪЛНИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИАудио коментар на създателите
В “Аудио коментара на създателите”, режисьорът и сценарист Брад Бърд и продуцентът Джон Уокър правят опити да обяснят как са успели да се справят с лудостта в екипа им. След като се наслушате на откровенията им, група аниматори от Пиксар ще разкажат тяхната гледна точка.

АТАКАТА НА ДЖАК ДЖАК
Напълно нов анимиран кратък филм

Чудили ли сте се какво се случва, докато Кари се грижи за Джак Джак? Защо тя непрекъснато звъни на г-жа Пар? Какви по-точно са “специалните нужди” на Джак Джак? Научете отговорите на тези въпроси и вижте как Джак Джак за първи път открива и изпробва способностите си, а Кари научава, че музиката на Моцарт никак даже не кара бебетата да поумняват.

СКОК-ПОДСКОК
Номиниран за Оскар® кратък филм на Пиксар

На една планинска полянка живеело агънце с руно толкова лъскаво, че го карало да танцува от гордост. Но един ден дошъл човек и взел цялата му вълна, а с нея си отишла и гордостта на агнето. Единствено мъдрият рогат заек успял да му върне радостта – той го научил, че много по-важно е това, какъв си отвътре, а не как изглеждаш. Този очарователен кратък филм, изцяло създаден от Бъд Лъки, ще върне за дълго усмивката на лицата ви.

ФЕНОМЕНАЛНИ ГАФОВЕ
Гафове и забавни моменти

Дори и в анимацията понякога стават грешки. Посмейте се с екипа на “Феноменалните” докато гледате гафовете и най-забавните моменти от създаването на филма.

ОТПАДНАЛИ СЦЕНИ И АЛТЕРНАТИВНО НАЧАЛО
Запознайте се с оригиналната идеи на Брад Бърд за “Феноменалните” – алтернативно начало и множество отпаднали сцени.

СЕКРЕТНИТЕ ДОСИЕТА НА СУПЕРГЕРОИТЕ
Получете специален достъп до правителствената база данни с досиетата на всички супергерои. Научете всичко за живота им преди да ги принудят да приемат фалшиви самоличности. Ще чуете и как те сами разказват за специалните си сили, двойнствения си живот и страховете си. Всъщност, никак не е лесно са си супергерой.

ЗАД КУЛИСИТЕ
Създаването на “Феноменалните

Надникнете зад кулисите в Пиксар заедно със сценариста/режисьор Брад Бърд още от първия му ден в студиото чак до завършването на “Феноменалните”. Той е човекът, чиято заразителна му страст кара екипа на Пиксар да надмине себе си по отношение на компютърната анимация.
Copyright © 2024 Dir.bg.