"Алфи" - езици, субтитри и допълнителни материали

Звук:
Английски 5.1
Немски  Mono

Субтитри:
Български, Английски, Немски, Шведски, Датски, Норвежки, Финландски, Холандски, Исландски, Унгарски, Турски, Арабски, Румънски, Чешки, Полски

109 мин.
16х9    2.35-1
Copyright © 2024 Dir.bg.