Бен Афлек и Дженифър Гарнър се ожениха тайно

05.07.2005 г.
Бен Афлек и Дженифър Гарнър се ожениха тайноБен Афлек и Дженифър Гарнър сключиха брак в топ-секретна Карибска церемония. Двойката, която започна да се среща миналия юли, използва щастливия случай и за да потвърди слуховете, че двамата вече очакват първото си дете.

Афлек и Гарнър размениха халките си в изключително скъпия курорт Parrot Cay на карибския остров Кайкос миналата нощ. Техните прес-агенти днес (4 юли) потвърдиха новината за сватбата и за очакваното бебе.

Това е първи брак за Афлек, който преди това бе сгоден за Дженифър Лопес. Гарнър се разведе с предишния си съпруг Скот Фоли през март 2004.

Афлек очевидно харесва сватбените церемонии в скъпи курорти – за планираната сватба с Дженифър Лопес през 2003, той беше ангажирал курорта Бакара в Санта Барбара, Калифорния, но така и не се стигна дотам.

И други знаменитости избират райските кътчета из Карибието за най-романтичните си моменти – ще споменем само Матю Макконахи и Пенелопе Круз, и сър Пол Маккартни и Хедър Милс Маккартни, които се бяха усамотили в същия курорт по-рано тази година.

Нет Фокус
Copyright © 2024 Dir.bg.