Сватбените тайни на Бен и Джен

15.07.2005 г.
Сватбените тайни на Бен и ДженБез суета. Без врява. Без фойерверки. Дори и без баща, който да заведе булката до олтара. И все пак Бен Афлек и Дженифър Гарнър получиха точно това, което искаха от своята тиха, тропическа сватба: ожениха се.

Младоженците не блестели с нищо особено: тя - без грим; а косата й (в неравна битка с високата влажност) на Парът Кей - вързана на опашка, той – с тениска. Единственият блясък идвал от новите им сватбени халки.

Разбира се, запазването на сватбата в тайна не било лесна задача. (Не само заради логистиката. Според местните разпоредби, молба за сключване на брак, може да се подаде само след поне 48-часов престой на островите.) Повечето от роднините и приятелите на младоженците отсъствали: бащата на Гарнър, Бил; майка й, Пат; сестрите й Мелиса и Сузана – както и майката на Бен, Крис; брат му Кейси; баща му, Тим; и приятеля му Мат Деймън.

Все пак, сами в тропическия рай е добро за начало на един семеен живот. След пристигането им на островната група, Бен и Дженифър се отправили към вила, която според слуховете, принадлежи на Брус Уилис. Там били посрещнати от вази, пълни с лилии и рози, и плата със сирене и пържени картофи.

Единственият проблем по време на престоя им, била жегата, която за бременната в четвъртия месец Гарнър, не била особено приятна. Но двамата с Афлек, нямали друга работа, освен да си почиват, да четат вестници и да си бъбрят с Виктор Гарбър, който играе бащата на Дженифър в сериала „Наречена още".

"Те изглеждаха като най-обикновени младоженци", потвърди гост на курорта. "Той очевидно много я харесва, но не прекаляваха в нищо".

Тази умереност, изглежда е ключът за успеха и на двамата. Според приятелите му, Афлек винаги е предпочитал обикновения хотдог с пържени картофи пред изисканите ресторанти. "Връзката му с Дженифър Лопес... с всичките й естравагантности и ексцесии, не му прилягаше. Сега, когато е с Гарнър, той много повече прилича на себе си. Той е съвсем обикновен човек и тя е съвсем обикновено момиче", казва близкият му приятел, режисьорът на „Догма", Кевин Смит.

Тези "обикновени" хора скоро ще си имат обикновено бебе. И вече знаят дали ще е момче или момиче, но засега предпочитат да го запазят в тайна.

"Знаете ли по какво се познава, дали Бен е щастлив с Джен?" пита Смит. "Той се ожени за нея. Досега не се е женил за никоя друга, освен за нея. Това е доста показателно, нали ?"


Нет Фокус
Copyright © 2024 Dir.bg.