Джордж Клуни ухажва порно-звезда

22.07.2005 г.
Джордж Клуни ухажва порно-звездаДжордж Клуни отново си хареса порно-звезда – само седмици, след като се раздели с последната си приятелка Лиса Сноудън.

Холивудският ас е бил забелязан да целува сексапилната Криста Алън – която е известна с лудориите си в еротичната филмова поредица 'Емануела' – в Италия, където и Клуни има дом.

Пред британският вестник The People неназованият източник съобщава: "Те изглеждаха много близки – съвсем като влюбена двойка".

През май тази година, се разбра, че толкова желаният актьор се е разделил с телевизионната водеща, Лиса за втори път. Това, че живееха разделени – хубавата Лиса – в Англия, а героят от „Бандата на Оушън” – в Лос Анджелис – се оказа непреодолимо препятствие за връзката им.

Според сведения от Острова, ТВ-красавицата не е никак доволна, от повторното събиране на бившия й любим с Криста, толкова скоро след раздялата им.

Според друг източник: "Лиса сама напусна Джордж. Тя се умори да се бори с призрака на Криста. А сега съперничката й отново излезе на сцената.”

Нет Фокус
Copyright © 2024 Dir.bg.