Пиратски купон в CCS

13.07.2006 г.
Пиратски купон в CCSНа 10 юли вечерта, в две от залите Синеплекс City Center Sofia, се състоя предпремиерата на "Карибски пирати: Сандъкът на мъртвеца".

Сред поканените на  събитието, както и на предварителния купон в Суши бара на комплекса, присъсваха видни личности от медиите и шоубизнеса - Камелия Тодорова, Иван Гарелов, Кирил Маричков, Любен Дилов-син, Мартина Вачкова, Графа, Румънеца и Енчев, Ники Кънчев, Део, Крум Савов, Мира Добрева и Жоро Торнев, Спенса и много други.

Заместник-министърът на културата г-н Иван Токаджиев поздрави Съни филмс, разпространителите на най-очаквания филм на годината. Той обяви началото на нова инициатива за борба с кражбите на интелектуална собственост и пожела пиратството да си остане само във филмите. В този дух се изказаха и Румънеца и Енчев, Графа и Део. Накрая гостите дружно се отправиха към кинозалите, предвождани от двама „пирати”.

Междувременно в САЩ, където филмът тръгна само 3 дни по-рано, „Карибски пирати: Сандъкът на мъртвеца”, вече постави няколко рекорда, сред които: за филм с най-голям бокс-офис от премиерния си уикенд (114 млн. долара) и като първи филм в историята на киното, прехвърлил границата на 100-те милиона долара за по-малко от два дни.

Нет Фокус
Copyright © 2024 Dir.bg.