Ветеран нахока Линдзи Лохан

30.08.2006 г.
Ветеран нахока Линдзи ЛоханАктьорът-ветеран Уилям Мейси се скара на младата си колежка Линдзи Лохан заради поведението й по време на снимките на филма „Боби”; Мейси използва и думите, че „някой трябва да я срита отзад”. Актьорът-звезда, който има общи сцени с 20-годишната актриса, признава големия й талант, но не оценява положително поведението й.

Той каза: „Не може да се закъснява за снимки. Това е много, много неуважително”. Миналия месец Линдзи бе нахокана писмено и от ръководството на Morgan Creek Productions заради отсъствието й от снимачната площадка на филма „Правилата на Джорджия”, като поведението й бе определено като това на „разглезено дете”. В този филм Лохан играе със съпругата на Мейси, звездата от „Отчаяни съпруги” Фелисити Хъфман.

Мейси обясни: „Мисля, че всеки актьор трябва да осъзнава, че когато се появи на снимки с 1 час закъснение, 150 души са се чудили как да оползотворят времето си. Това е просто неуважение. И Линдзи Лохан не е единствената. Мнозина актьори си позволяват да карат другите да ги чакат, сякаш са божи дар за филма. За такова поведение няма извинение и някой трябва здраво да им срита задниците”.

Нет Фокус
Copyright © 2024 Dir.bg.