Оперираха Терминатора

Оперираха ТерминатораАктьорът и губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер бе опериран, след като си счупи крак. 59-годишният политик-републиканец счупи бедрената кост на десния си крак, докато караше ски в курорта Сън Вали, Айдахо, на 23 декември. Наложи се хирургична намеса с поставяне на шини, които да закрепят в правилно положение счупените фрагменти на костта.

Най-вероятно губернаторът ще присъства с патерици на церемонията по второто си встъпване в длъжност. В кратко изявление за пресата лекуващият му лекар, д-р Ерхарт, съобщи: „Г-н Шварценегер се чувства добре. Очакваме пълно възстановяване. Кракът на губернатора не е гипсиран и той ще използва патерици, докато се оправи."

Арнолд Шварценегер, звездата от филмите за Терминатора, и друг път е имал „леки” премеждия – две мотоциклетни катастрофи. След катастрофа с мотоциклет, през януари бе приет в болница, където му направиха 15 шева на устната, а миналия декември бе приет в болница за наблюдение след сърдечни проблеми. През 1997 актьорът от „Истински лъжи” се подложи на операция за смяна на сърдечна клапа.

Нет Фокус
Copyright © 2024 Dir.bg.